Česky English

 Obraz & zvuk

Heiden v Madhouse

V pátek 26. 6. jsme absolvovali výlet do české metropole (zápisky z oné výpravy najdete v sekci Blog), abychom zde spáchali rozhovor pro metalovou relaci Madhouse na hudební televizi ÓČKO. Jeho odvysílání proběhlo 5. 7. ve 23 hodin (v repríze 7. 7. v 0:30 hodin). Pro ty z vás, kteří relaci nestihli jsme připravili její sestříhaný záznam. »»



Videorozhovor pro Mortemzine.net

Krátce před oficiálním datem vydání OBSIDIANu jsme se sešli s redaktory Mortem zinu v brněnské restauraci Svatoboj, abychom odpověděli na několik otázek a nabídli vám poněkud podrobnější a reálnější pohled pod pokličku čerstvě narozené dlouhohrající desky.
»»



Trojice (ukázka z alba OBSIDIAN)

Skladba „Trojice“ zřejmě nejvíc reprezentuje nálady, které jsou v různých formách přítomny na celé desce. Je to tíživý střep, který lze nejlépe popsat parafrází Kunderovy klasiky Nesnesitelná lehkost bytí – „Nesnesitelná hořkost bytí!“ Fakticky zobrazuje trojici pocitů nad kterými určitě přemýšlel nejeden dnešní člověk – ironický úšklebek nad všeobecně vtloukanou a slepě přijímanou vizí „šťastného a spokojeného“ světa. »»



Heiden v METALHEY

V průběhu března 2007, tedy těsně po vydání první velké desky Era 2 jsme byli hostem v pořadu MetalHey zaměřeného na českou metalovou scénu. »»





Demo 1 (únor - březen)



© 2009 Hellebrant.cz Naga productions HUATH deSIGN MARF