Česky English

 Archiv

Křest Obsidian - fotografie, postřehy

Víme, už je to nějaký ten pátek co jsme v brněnském klubu Melodka pokřtili naše aktuální album. Zpracování různých podkladů vždy trochu trvá a do toho se člověku většinou přimíchá i spousta jiných záležitostí, které to celé ještě pozdrží. Pojďme si ale společně, prostředníctvím několika snímků, připomenout jaké to celé bylo. »»



OBSIDIAN na stránkách SPARKu i SPIKE

V aktuálním 6-tém čísle magazínu Spark je k nalezení recenze na naše aktuální dítko OBSIDIAN a ve Spike-u, který je jeho součástí najdete povídání se 3/4 kapely na téma nové nahrávky stejně jako report z nedávno uskutečněného křtu OBSIDIANtoNIGHT. Věříme, že to pro naše příznivce bude zajímavé a příjemné čtení. »»



Heiden ve "Dnech s..." na magazínu Abyss

Dnešním dnem počínaje si na metalovém magazínu ABYSS můžete přečíst recenzi na naši aktuální nahrávku „OBSIDIAN“, dále je pro vás přichystaný záznam ze společného povídání, které se 19.4., ve velmi přátelské atmosféře, odehrálo v brněnské Středověké krčmě. Aby toho snad nebylo málo, můžete si pomocí „abyssáckého jukeboxu“ poslechnout hned několik skladeb z naší novinky a posoudit tak její kvality na vlastní uši. »»



Výherci Lístků na Obsidian-to-Night

Ve spolupráci s hudebním serverem Innocence jsme pro vás před nějakým časem připravili soutěž o lístky na křest naší čerstvě vydané desky „Obsidian“ akci s názvem OBSIDIANtoNIGHT, která se uskuteční již tuto neděli. »»



Heiden na obálce Pařátu no. 29

Tak vás konečně vítáme v novém. Trvalo to, víme, ale věříme, že o to spokojenější budete jako uživatelé a návštěvníci těchto stránek. Je naší velmi příjemnou povinností začít „život nového“ takovou zprávou, jakou je nedávno ukončená soutěž o titulní stránku magazínu PAŘÁT»»



OBSIDIAN: Label - Obal - Křest

Vydání nové desky je blíž a blíž, stejně jako „smrt“ našeho webového sídla ve stávající podobě. Jak official web tak MySpace profil projdou rekonstrukcí k nové desce. Než se tak stane, pojďme se podívat na jeden z posledních updatů: »»



Prvně v roce "9"

Tak vás všechny „moc pěkně vítáme“ v roce 2009 a přejeme hodně sil. Máme pro vás pár novinek, které by „info-chtivé“ z vás mohly zajímat, tak pojďmě na to: »»



Nové album nahráno

Hlavní a nejdůležitější část tvorby nové nahrávky je úspěšně za námi. V prestižním studiu SHAARK bylo zaznamenáno 8 nových skladeb, které do vínku dostaly magický název OBSIDIAN»»



Poslední přípravy

Přípravy nového alba, vrcholící zaznamenáním „předprodukčního instrumentálního dema“, jsou u konce. »»



Nové album a fotografie

Shodli jsme se na tom, že po roce společné tvůrčí práce uzrál čas k tomu, abychom se opět rozhodli vstoupit do bzeneckého nahrávacího studia SHAARK. Stane se tak 11. 11. 2008 a výsledkem by měl být následovník desky ”Era 2” vydané počátkem roku 2007. »»



Nominace v Břitvě 2007

Split CD TROLLECH vs HEIDEN bylo nominováno v kategorii MINIALBUM – SPLIT – SINGL ROKU v novinářské anketě Břitva 2007»»



Heidenovský třesk!

Za dobu uplynulou od poslední aktualizace se toho v našem okolí odehrálo poměrně hodně a hodně věcí se změnilo. Shrnuto do třech nejdůležitějších bodů: »»



Era 2 je na světě

Dnešním dnem vychází naše třetí dlouhohrající deska „Era 2“ u německého labelu Blood fire death productions a bude distribuována sítí Twilight Vertrieb distribution»»





Předprodukce 2008



© 2009 Hellebrant.cz Naga productions HUATH deSIGN MARF